A lecsó a nyári ízek szereplője, de mi lenne, ha téliesítenénk... Pontosan az amit a képen látsz, egy gombás finomság. Hozzá enyhén savanykás rozskenyér és már teljes is a harmónia. Egy adag krumplipürével könnyű, gyors vacsorává válhat.
Hozzávalók:
- 2 db paradicsom
- 3 db paprika (több színt is használtam)
- egy csomagnyi laskagomba (csiperke is tökéletes)
- 2 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1/2 kk. fűszerpaprika
- só, bors
Elkészítés:
Felvágjuk a zöldségeket tetszőleges méretűre csíkokra. A hagymákat egy edényben elkezdjük párolni, majd a többi zöldséget is hozzáadjuk, egy kis párolás után felöntjük egy pohár vízzel, így pároljuk kb. 15-20 percig.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése