Úgy érzem a tofu fogyasztás különböző szintekre tagolódik. Kezdve azoktól akik íztelennek tartják, azokig akik magába képesek mindenféle fűszerezés nélkül is élvezettel elfogyasztani. (Én egyértelműen az utolsó tábort erősítem). Nagyon sokoldalúan felhasználható, biztos, hogy mindenki tud magának találni egy megfelelő receptet édestől sósig, sóstól édesig. Mert a legjobb benne, hogy még ez se konkrétan meghatározott, ezért szárnyalhat a kreativitásunk.
A kedvencem a füstölt típusa, ezt akár simán szeletelve rakom szendvicsekbe. Nekem ez vékonyra szelve teljesen olyan hatású, mint valami egyszerű kecskesajt, főleg a Lidl-ös változat. (Természetesen az is lehet, hogy már túl régóta vagyok vegán😅) Hozzá egy kis hagyma, saláta és máris remek reggeli vagy hideg vacsora lesz belőle.
Pár recept tofu felhasználásával:
Megjegyzések
Megjegyzés küldése